Jelentkezem

PÓTFELVÉTELI 2017!

A 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás kiegészítéseként az ELTE Informatikai Kar pótfelvételit hirdet a (duális) gépészmérnöki szakra!

Sikeres felvételi után lehetőség van duális gépészmérnök képzésben is részt venni!

Kik jelentkezhetnek a 2017. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásba?
Akik, nem jelentkeztek a 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során vagy jelentkeztek, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

Milyen módon lehet benyújtani a felvételi jelentkezést?

A felsőoktatási pótjelentkezésekkel kapcsolatos általános információk megtalálhatók a www.felvi.hu honlapon a pótfelvételi menüben!

A felsőoktatási pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani E-felvételi szolgáltatás keretében, előzetes regisztrációt követően, 2017. július 28. – augusztus 7. között.


Felvételi folyamat a DUÁLIS GÉPÉSZMÉRNÖK BSc képzésre:

1. Jelentkezz az alábbi internetes felületen az adatlap kitöltésével legkésőbb 2018. január 16-ig. Válasszd ki, hogy melyik partnercégnél szeretnéd tanulmányait folytatni.

2. Ezt követően behívunk e-mailen vagy telefonon egy személyes beszélgetésre. (tippek a sikeres interjúhoz)

3. A sikeres interjú esetén értesítést kapsz arról, hogy a vállalat a  központi egyetemi felvételi után megköti Veled a szerződést a duális képzésre.

4. Jelentkezz az ELTE duáli gépészmérnöki BSc alapszakára a központi felvételi eljárás keretében 2018. február 15-i:  www.felvi.hu

A végleges felvételi döntésről 2018 júliusában kapsz értesítést.

A képzésben való részvétel feltétele, hogy a vállalati meghallgatást követően az egyetemre is felvételt nyerjen a hallgató. Tehát mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelni!

Sikeres felvételi esetén a cégek által kiválasztott hallgatók a képzés időtartamára kiemelt pénzbeli juttatásban részesülnek.


Felvételi további BSc képzéseinkre:

Műszaki menedzser és technika tanári Bsc képzéseinkre az egyetemi központi felvételi oldalon lehet jelentkezni: www. felvi.hu